Програма лоялен клиент
Програма лоялен клиент
Цветна хармония държи на своите клиенти !Наша основна цел е всеки от тях да остава доволен от получените продукти и услуги и да споделя с нас своите празници и специални моменти неведнъж.
Бъдете част от приятелската ни програма „лоялен Клиент“!
Пазарувайки при нас – вие всъщност може и да спестявате! Единственото, което трябва да направите е да се регистриате като „лоялен клиент“ и да създадете свой профил, където да натрупвате кредит от вашите пазарувания в он-лайн магазина на Цветна хармония.
Като наш лоялен клиент,вие ще получите 5 % от стойността на всяка направена покупка под формата на кредит, включително и върху цената на доставката, ако тя е направена от куриери на веригата ни магазини за цветя.
С две думи,ако си купите нещо за 60 лв. например, то 3 лв. от тях автоматично ще бъдат съхранени във вашия профил при нас под формата на кредит, който бихте могли да използвате при следващи пазарувания, влизайки през „лоялен клиент“.
Така любовта ви към цветята и декорациите, както и желанието да правите хората около вас щастливи може да ви донесе още повече красота и цветове и да направи сивото - понякога ежедневие пъстро и цветно.
Цветна хармония - до вас за всеки повод

Цветна хармония е динамично развиваща се верига магазини за цветя и декорации, създадена на територията на град София, която днес включва шест обекта.

Началото бе изпълнено с ентусиазъм, но и с малко страх, дали сме тръгнали в правилната посока. Задачата ни беше трудна, защото се водехме от желанието да направим достъпно за всеки клиент нещо, в което искрено вярваме, а именно – че тъй наречения „флорален дизайн“ трябва да се представя и в най-малкото и нежно цвете и така да бъде „по джоба на всеки“.

Нашите лоялни клиенти най-добре знаят кое ни прави специални – именно това, че ще аранжираме и направим с любов за вас както голямото специално събитие, така и най-дребното нещо, което сте решили да подарите спонтанно, ежедневно и без повод. Това ни водеше към целта да бъдем по-близо до всеки.

Днес работим с много партньори. За ваше удобство можете да ни откриете на лесно достъпни и централни локации в града. Нашата цел си остава същата: да достигнем до повече хора и да им дадем възможност да се докоснат до магията и настроението, което цветята ни даряват.
Всеки човек има естествен усет към красотата и ние искаме да ви я поднасяме и занапред –всеки ден.

Как да поръчате?

Никога не е било по-лесно! Можете да направите вашата поръчка бързо и лесно, само в няколко стъпки. За да получите желания от вас букет, просто го добавете в количката и оставете всичко на нас. Гарантираме, че ще получите бърза и качествена услуга.

Вашите поръчки за букети и аранжировки може да правите всеки ден между 9:00 и 21:00 часа на телефони 0896824476 и 0893334875, поне 24 часа преди получаването на доставката.

С любов към вас!

Вече повече от 13 години ние от Цветна хармония радваме своите клиенти с красота, индивидуалност и професионализъм.
При нас вие можете да се заредите с настроение, да планирате своя специален повод или просто да зарадвате себе си или любим човек.
Нашият екип от професионалисти изпълнява вашите желания и поръчки, затова не се колебайте, свържете се с нас. Очакваме ви!

Теодора Мантаркова-управител