Програма лоялен клиент
Програма лоялен клиент
Цветна хармония държи на своите клиенти !Наша основна цел е всеки от тях да остава доволен от получените продукти и услуги и да споделя с нас своите празници и специални моменти неведнъж.
Бъдете част от приятелската ни програма „лоялен Клиент“!
Пазарувайки при нас – вие всъщност може и да спестявате! Единственото, което трябва да направите е да се регистриате като „лоялен клиент“ и да създадете свой профил, където да натрупвате кредит от вашите пазарувания в он-лайн магазина на Цветна хармония.
Като наш лоялен клиент,вие ще получите 5 % от стойността на всяка направена покупка под формата на кредит, включително и върху цената на доставката, ако тя е направена от куриери на веригата ни магазини за цветя.
С две думи,ако си купите нещо за 60 лв. например, то 3 лв. от тях автоматично ще бъдат съхранени във вашия профил при нас под формата на кредит, който бихте могли да използвате при следващи пазарувания, влизайки през „лоялен клиент“.
Така любовта ви към цветята и декорациите, както и желанието да правите хората около вас щастливи може да ви донесе още повече красота и цветове и да направи сивото - понякога ежедневие пъстро и цветно.
Кариери

Обичате цветята и носите естетиката в себе си или просто се радвате да се грижите за нещо и да гледате как то расте и се развива ?

Станете част от нашия екип!

Цветна хармония е верига от цветарски магазини, ситуирани на територията на град София. От много години зареждаме нашите клиенти със своя стил и настроение и твърдо вярваме, че всеки има вътрешен усет към красотата дори не винаги да го осъзнава. В нашите обекти работят усмихнати, любезни и креативни хора. Обичаме да оставяме своя отпечатък дори въру най-малкото и нежно нещо, което създаваме. Работната среда трябва да е позитивна и спокойна, за да може всеки да разгърне своя творчески потенциал.

Ако имаш опит във флоралния дизайн, озеленяванията, опаковането на подаръци и грижата за живите цветя и нашия начин на работа ти допада – изпрати ни съобщение на нашия имейл адрес и ние ще те потърсим.

Безплатно обучение

Ако нямаш никакъв опит, но цветята са магия, която често те завладява –тогава потърси ни, защото сме от една порода!Цветна хармония организира безплатно обучение на всеки бъдещ член на своя екип и даже ви заплаща докато се учите. Достатъчно е да донесе усмивката си! Всички условия се уточняват след провеждане на интервю при свързване с нас – справка в контакти.