Програма лоялен клиент
Програма лоялен клиент
Цветна хармония държи на своите клиенти !Наша основна цел е всеки от тях да остава доволен от получените продукти и услуги и да споделя с нас своите празници и специални моменти неведнъж.
Бъдете част от приятелската ни програма „лоялен Клиент“!
Пазарувайки при нас – вие всъщност може и да спестявате! Единственото, което трябва да направите е да се регистриате като „лоялен клиент“ и да създадете свой профил, където да натрупвате кредит от вашите пазарувания в он-лайн магазина на Цветна хармония.
Като наш лоялен клиент,вие ще получите 5 % от стойността на всяка направена покупка под формата на кредит, включително и върху цената на доставката, ако тя е направена от куриери на веригата ни магазини за цветя.
С две думи,ако си купите нещо за 60 лв. например, то 3 лв. от тях автоматично ще бъдат съхранени във вашия профил при нас под формата на кредит, който бихте могли да използвате при следващи пазарувания, влизайки през „лоялен клиент“.
Така любовта ви към цветята и декорациите, както и желанието да правите хората около вас щастливи може да ви донесе още повече красота и цветове и да направи сивото - понякога ежедневие пъстро и цветно.

Методи на плащане

Доставките се извършват само след преминало плащане или при наложен платеж.

Начини на плащане

  • Банков превод в банка или чрез онлайн банкиране
Банков превод в банка или чрез онлайн банкиране,които може да направите в полза на :
Поръчките ви се обработват само след като ни изпратите сканирано копие на платежното на имейл или снимка на платежното нареждане на viber – тел: 0896 824 476

Уважаеми клиенти поради високите такси на преводите от чужбина, Цветна хармония не работи с такива преводи. Ако реализирате такова плащане, сумите ще ви бъдат върнати след приспадане на съответните такси и банкови разноски.

  • Наложен платеж