Програма лоялен клиент
Програма лоялен клиент
Цветна хармония държи на своите клиенти !Наша основна цел е всеки от тях да остава доволен от получените продукти и услуги и да споделя с нас своите празници и специални моменти неведнъж.
Бъдете част от приятелската ни програма „лоялен Клиент“!
Пазарувайки при нас – вие всъщност може и да спестявате! Единственото, което трябва да направите е да се регистриате като „лоялен клиент“ и да създадете свой профил, където да натрупвате кредит от вашите пазарувания в он-лайн магазина на Цветна хармония.
Като наш лоялен клиент,вие ще получите 5 % от стойността на всяка направена покупка под формата на кредит, включително и върху цената на доставката, ако тя е направена от куриери на веригата ни магазини за цветя.
С две думи,ако си купите нещо за 60 лв. например, то 3 лв. от тях автоматично ще бъдат съхранени във вашия профил при нас под формата на кредит, който бихте могли да използвате при следващи пазарувания, влизайки през „лоялен клиент“.
Така любовта ви към цветята и декорациите, както и желанието да правите хората около вас щастливи може да ви донесе още повече красота и цветове и да направи сивото - понякога ежедневие пъстро и цветно.

Цени и варианти на доставка

Доставките се реализират само след преминало плащане!

За град София :

За град София доставката се осъществява от наши куриери :

  • Доставка на стандартни поръчки с обща стойност над 50 лв. за един адрес е безплатна за територията на град София до Околовръстен път!
  • Доставката на стандартни поръчки с обща стойност над 50 лв. за един адрес е 8.00 лв за селища и квартали ,отстоящи до 10 км от Околовръстен път!
  • Доставки за експресни поръчки с обща стойност над 50 лв. за един адрес не се удвоява, а остава цената за стандартна поръчка – съответно 8.00 лв. с ДДС за територии до Околовръстен път и 14.00 лв. с ДДС за селища и квартали на 10 км от Околовръстен път!

Цени на доставка на продукти с обща стойност под 50 лв. е ,както следва :

  • Стандартна поръчка 8.00 лв. с ДДС на територията на град София, рамкирана от Околовръстен път!
  • Стандартна поръчка 14.00 лв с ДДС за селища и квартали, прилежащи към София и отстоящи до 10 км извън рамката на Околовръстен път!

Съответно – поръчките, определени по-горе като експресни и под 50 лв. се заплащат съответно:

  • 16.00 лв. с ДДС до Околовръстен път и 20.00 лв. извън Околовръстен път до 10 км

За други населени места:

Доставките се осъществяват от фирма Еконт – изцяло според техния график, цени и условия.
Съответно поръчки за национални празници и почивни дни, за неделя, понеделник, както и за текущия ден не са възможни за населени места извън София и околностите, според разписанието на Еконт

Важно!

Цветна хармония си запазва правото да откаже оределени доставки при форсмажорни обстоятелства или поради лоша практика с определен клиент

Цветна хармония не носи отговорност за провалени доставки по вина на поръчителя-неточен адрес, имена и координати, отказ за предоставяне на допълнителни координати, отказ на получателя да се свърже с куриера или да приеме доставката, ако лицето ресепиент на доставката не се намира на указаното място в определения ден и часови диапазон и др.

При провалени доставки от фирма Еконт-поради обстоятелства свързани с този куриер.