Програма лоялен клиент
Програма лоялен клиент
Цветна хармония държи на своите клиенти !Наша основна цел е всеки от тях да остава доволен от получените продукти и услуги и да споделя с нас своите празници и специални моменти неведнъж.
Бъдете част от приятелската ни програма „лоялен Клиент“!
Пазарувайки при нас – вие всъщност може и да спестявате! Единственото, което трябва да направите е да се регистриате като „лоялен клиент“ и да създадете свой профил, където да натрупвате кредит от вашите пазарувания в он-лайн магазина на Цветна хармония.
Като наш лоялен клиент,вие ще получите 5 % от стойността на всяка направена покупка под формата на кредит, включително и върху цената на доставката, ако тя е направена от куриери на веригата ни магазини за цветя.
С две думи,ако си купите нещо за 60 лв. например, то 3 лв. от тях автоматично ще бъдат съхранени във вашия профил при нас под формата на кредит, който бихте могли да използвате при следващи пазарувания, влизайки през „лоялен клиент“.
Така любовта ви към цветята и декорациите, както и желанието да правите хората около вас щастливи може да ви донесе още повече красота и цветове и да направи сивото - понякога ежедневие пъстро и цветно.

Условия на поръчка

Колкото по-рано организирате своята поръчка ,толкова по-добре!

Начини на поръчка

Денонощно в онлайн магазина.
На тел 0896 824 476, 0893 334 875 от понеделник до събота между 09:00 – 18:00.
На телефоните на нашите физически магазини – надлежно изброени в „контакти“ спрямо тяхното работно време.
Лично в нашите обекти в рамките на работното им време.

Всяка ваша поръчка, без значение къде е постъпила трябва да бъде потвърдена от нас.

Експресни поръчки

Поръчки направени ден за ден през интернет магазина или на място се определят като експресни. Те са възможни само на територията на град София и се уточняват с наш аминистратор по телефон или лично в някой от обектите ни.
Експресна поръчка може да бъде изпълнена след потвърждение в деня, който я поръчвате, но не по-рано от 3 часа след преминаване на вашето плащане и само за територията на град София.

Стандартна поръчка

Поръчките направени през интернет магазина в рамките на работното време. От 09:00-18:00 всеки ден, се обработват и координират на следващия ден.
Поръчки направени извън посоченото работно време се обработват на следващия работен ден и могат да бъдат доставени като стандартни на по-следващия.
Доставката се осъществява след постъпване на плащането от поръчителя, извън наложен платеж, тъй че всеки трябва да предвиди технологичното за това време спрямо момента, в който иска да направи доставката на трети получател.

Поръчки за точен час

Поръчки за точен час са възможни, но винаги първо е нужно уточнение и потвърждение от наш админитратор и само за територията на град София.

Поръчки за неделя

Поръчки за неделя се приемат за експресни и подлежат на потвърждение от наш администратор, поръчката тябва да бъде направена не по-късно от 18:00 в петък за неделя и цената на доставката ще бъде двойна, а в случай на продукт над 50 лв. – стандартна.

Поръчки в празнични дни и национални празници не се изпълняват освен при изключителни обстоятелства и уточнение с нас.

Цветна хармония си запазва правото да уточнява в интернет магазина допълнителни периоди на ваканция или форсмажорни обстоятелства, в които поръчки няма да бъдат приемани и реализирани.