Програма лоялен клиент
Програма лоялен клиент
Цветна хармония държи на своите клиенти !Наша основна цел е всеки от тях да остава доволен от получените продукти и услуги и да споделя с нас своите празници и специални моменти неведнъж.
Бъдете част от приятелската ни програма „лоялен Клиент“!
Пазарувайки при нас – вие всъщност може и да спестявате! Единственото, което трябва да направите е да се регистриате като „лоялен клиент“ и да създадете свой профил, където да натрупвате кредит от вашите пазарувания в он-лайн магазина на Цветна хармония.
Като наш лоялен клиент,вие ще получите 5 % от стойността на всяка направена покупка под формата на кредит, включително и върху цената на доставката, ако тя е направена от куриери на веригата ни магазини за цветя.
С две думи,ако си купите нещо за 60 лв. например, то 3 лв. от тях автоматично ще бъдат съхранени във вашия профил при нас под формата на кредит, който бихте могли да използвате при следващи пазарувания, влизайки през „лоялен клиент“.
Така любовта ви към цветята и декорациите, както и желанието да правите хората около вас щастливи може да ви донесе още повече красота и цветове и да направи сивото - понякога ежедневие пъстро и цветно.

Тук е мястото за вашите специални желания!

Екипът на Цветна хармония може да сбъдне и доразвие почти всичко, което си представяте.
Вашето специално събитие, мечтана цветна аранжировка, уютно парти, гала-вечер или неповторим сватбен ден могат да станат реалност с наша помощ.
Нужно е само да се срещнем и уточним заедно детайлите на предпочитанията ви, както и конкретни идеи в сферата на цветята. Нашите флористи могат да изработят всеки букет и декорация изцяло по ваш вкус.

Цветна хармония е директен вносител на живи растения от Холандия, както и пряк партньор на всички големи български производители на цветя.

Да не забравяме и колко модерно днес е всичко ръчно!

Имате нужда от апликации, декорации, картички, покани, късмети, нестандартни опаковки и т.н. – обърнете се смело към екипа на Цветна хармония и ще измислим нещата заедно.

С други думи искате да аранжирате с цветя или просто да декорирате събитие, да направите екстериорно или интериорно озеленяване, да си сложите чим или насеете трева, да опаковате и украсите нещо по различен начин – нека се срещнем и го измислим заедно!

Да сбъдваме цветните ви желания е наш приоритет!